Рятуючись від коронавірусних обмежень, мешканці тікають з Лондона
Рятуючись від коронавірусних обмежень, мешканці тікають з Лондона

Рятуючись від коронавірусних обмежень, мешканці тікають з Лондона

Фото з відкритих джерел

Повідомлення про посилення карантину спровокували тисняву на вокзалах

Введення четвертого рівня обмежень спровокувало масову втечу з Лондона його жителів. Журналісти Daily Mail повідомляютьпро великі натовпи, які штурмують міські вокзали. Напередодні прем'єр-міністр королівства Борис Джонсон оголосив про введення максимальних обмежень через виявлення нового штаму вірусу Covid-19.


Londoners fleeing from St Pancras this evening following the Tier 4 announcement pic.twitter.com/ibEcUTdRuC

— Politics For All (@PoliticsForAlI) December 19, 2020


Натовпи людей, які намагалися вибратися з Лондона до набрання чинності 20 грудня нових обмежень, були помічені на великих вокзалах Сент-Панкрас, Кінгс-Крос, Юстон і Паддінгтон.

Крім того, спостерігалися серйозні затори на основних автомобільних магістралях, які з'єднують Лондон з іншими частинами країни, в тому числі на трасі А40, яка веде в Уельс через Оксфорд і Глостер.

Лідер Партії Brexit Найджел Фараж порівняв те, що відбувається з тим, що відбувалося в Лондоні понад 80 років тому під час початку Другої світової війни.

«Вітаю прем'єр-міністра і урядових експертів, стали причиною першої з 1939 року евакуації з Лондона», – повідомив він.

Нагадаємо, відсьогодні у Лондоні і у двох графствах на південному сході Англії - Ессексі і Кенті діє четвертий рівень карантину. Обмеження, введені в регіонах Британії, пов'язані зі збільшенням захворюваності COVID-19, а також новим різновидом коронавірусу, який поширюється швидше.

Четвертий рівень загрози поширення інфекції, який введений в Лондоні і на південному сході країни, є максимальним в Лондоні. Він передбачає заборону на роботу магазинів не першої необхідності, закриття салонів краси, спортзалів, ресторанів, пабів, кафе. Також людям рекомендується не їздити по країні, не літати за кордон, не виходити з дому без необхідності. Обмеження торкнулися близько 20 мільйонів англійців.

Сьогодні стало відомо про те, що через виявлення нового штаму вірусу Ізраїль заборонив в’їзд громадянам Великої Британії.

Опитування
Джерело матеріала
loader
loader