Бойовики обстріляли українські позиції поблизу Горлівки: є поранені
Бойовики обстріляли українські позиції поблизу Горлівки: є поранені

Бойовики обстріляли українські позиції поблизу Горлівки: є поранені

Близько 8:00 21 грудня бойовики обстріляли позиції українських військових поблизу Горлівки в Донецкій області.

Про це повідомили у штабі ООС, розповіли у ТСН.12:00.

Бойовики застосували автоматичний станковий гранатомет та стрілецьку зброю. Внаслідок атаки двоє бійців отримали осколкові поранення. Військовослужбовців доправили до медичного закладу. Стан здоров’я поранених медики оцінюють як задовільний.

Крім того, напередодні ввечері біля Авдіївки бойовики відкрили вогонь по цивільних. окупанти ричі поцілили з гранатомета у трактор, який повертався із сільськогосподарських робіт. Водій зазнав поранення. Військові надали чоловікові першу медичну допомогу та відвезли до лікарні. Наразі він вже вдома.

Відео Під час ранкових обстрілів на Донбасі поранили трьох українських військових

Троє поранених на Донбасі. Близько 8 ранку бойовики обстріляли позиції українських військових поблизу Горлівки на Донеччині. Внаслідок атаки - за повідомленням української делегації у ТКГ - двоє бійців отримали поранення. Армійцям надали медичну допомогу, стан військових стабільний. Напередодні увечері біля Авдіївки бойовики відкрили вогонь по цивільних. Вони розстріляли трактор, який повертався із сільськогосподарських робіт. З гранатомета поцілили тричі. Водій трактора зазнав поранення.  

Під час ранкових обстрілів на Донбасі поранили трьох українських військових
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Як повідомлялося, протягом минулої доби бойовики дев'ять разів порушили режим тиші. Переважно зі стрілецької зброї били на Приазов'ї та з боку окупованих Донецька і Горлівки. 

Автор:
Олена Капнік
Джерело матеріала
loader
loader