Протягом доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 23 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 22 грудня.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" на Приазов’ї поблизу Водяного ворог відкривав неприцільний вогонь з автоматичних станкових та підствольних гранатометів. Неподалік Талаківки бойовики вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У передмісті Авдіївки окупанти відкривали вогонь з ручного протитанкового гранатомета.

"Постріли російсько-окупаційних військ не несли загрози життю та здоров’ю наших захисників, тому вогонь у відповідь вони не відкривали", йдеться у повідомленні штабу. 

Серед українських військовослужбовців бойових втрат та поранень немає. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками.

Від початку поточної доби, 24 грудня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано: по всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Як повідомлялося, 21 грудня бойовики обстріляли позиції українських військових поблизу Горлівки в Донецкій області. Бойовики застосували автоматичний станковий гранатомет та стрілецьку зброю. Внаслідок атаки двоє бійців отримали осколкові поранення. Військовослужбовців доправили до медичного закладу. Стан здоров’я поранених медики оцінюють як задовільний. 

Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader