Бойовики на Донбасі п'ять разів обстріляли позиції ООС, двоє військових поранені
Бойовики на Донбасі п'ять разів обстріляли позиції ООС, двоє військових поранені

Бойовики на Донбасі п'ять разів обстріляли позиції ООС, двоє військових поранені

Упродовж доби, 24 грудня, на Донбасі збройні формування Росії п'ять разів порушили режим припинення вогню. Українським військовим довелося стріляти у відповідь. 

Про це повідомляє штаб ООС.

"Протягом минулої доби, 24 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню поблизу трьох населених пунктів. Неподалік Водяного на різних напрямках ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру та автоматичних станкових гранатометів. В районі населеного пункту Шуми російсько-окупаційні війська вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. Під час обстрілу один український воїн отримав вогнепальне поранення. Ще один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої неподалік Красногорівки. Обом захисникам надано медичну допомогу та оперативно доставлено до лікувальних закладів", - йдеться у повідомленні.

На численні обстріли російсько-окупаційних військ українські військовослужбовці "надали противнику адекватну відповідь", повідомляють у штабі ООС.

"Від початку поточної доби, 25 грудня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша. Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами", - додається у повідомленні. 

Нагадаємо, бійцям Сухопутних військ, які отримали поранення у зоні проведення операції Об’єднаних сил, виплатять грошові премії на суму від трьох до п’яти тисяч гривень.

Відео На Донбасі підірвався український військовий

Сталося це в районі міста Красногорівки, неподалік Донецька. Боєць натрапив на невідомий вибуховий пристрій. Пораненого встигли швидко доправити до лікарні, тож медики вже повідомили - загрози життю немає.    

На Донбасі підірвався український військовий
ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Анжела Слюсаренко
Джерело матеріала
loader
loader