Фейковий президент: Трамп знову висловив невдоволення виборами в США
Фейковий президент: Трамп знову висловив невдоволення виборами в США

Фейковий президент: Трамп знову висловив невдоволення виборами в США

Чинний господар Білого дому Дональд Трамп назвав свого опонента та переможця виборів Джо Байдена "фейковим президентом". Також він заявив, що голосування в США відбулося на рівні країни третього світу, зокрема гірше, ніж у Афганістані.

Трамп: Байден – "фейковий президент"

Таку заяву чинний американський президент зробив у твіттері. У цьому дописі Трамп укотре поскаржився на голосування поштою.

Зверніть увагу Трамп допускає введення воєнного стану, щоб змінити результати голосування, – ЗМІ

Молодий військовий, що служив у Афганістані, сказав мені, що вибори там – набагато безпечніші та кращі, ніж вибори 2020 року в США. Наші, з мільйонами й мільйонами відправлених поштою бюлетенів, були схожими на вибори в країні третього світу. Фейковий президент!
– наголосив він.

Цікаво, що адміністрація соцмережі Twitter прикріпила до вказаного допису лінк на матеріал, з якого можна дізнатися про можна про безпечність процедури голосування поштою. Починається він із таких слів: "Експерти продовжують переконувати американських виборців у тому, що голосування поштою є безпечним та надійним варіантом, особливо у розпал пандемії".

Зауважимо, що раніше у таких популярних соцмережах, як Facebook, Twitter і Instagram заявили, що передадуть офіційний акаунт президента США @POTUS Джо Байдену в день його інавгурації 20 січня. Також вони мають намір анулювати підписників офіційних сторінок Білого дому, перш ніж їх отримає команда обраного президента.

Теги за темою
США Новини політики Дональд Трамп Андрій Шляхтін
Джерело матеріала
loader
loader