Трамп назвав Байдена "фейковим президентом", порівнявши вибори в США із голосуванням в Афганістані
Трамп назвав Байдена "фейковим президентом", порівнявши вибори в США із голосуванням в Афганістані

Трамп назвав Байдена "фейковим президентом", порівнявши вибори в США із голосуванням в Афганістані

Чинний американський очільник Дональд Трамп назвав переможця виборів від 3 листопада 2020 року Джо Байдена "фейковим президентом".

Відповідний допис голова держави оприлюднив на своїй сторінці у Twitter.

"Молодий військовий, який працює в Афганістані, сказав мені, що вибори в Афганістані є більш безпечними та значно кращими, аніж вибори у США в 2020 році", - написав Трамп. 

Він вчергове поскаржився на голосування поштою. "Наші вибори, з мільйонами і мільйонами корумпованих бюлетенів для голосування поштою, були виборами країни третього світу. Фейковий президент!" - заявив американський очільник.

Соцмережа Twitter прикріпила до вказаного допису лінк на матеріал наступного змісту: "Експерти продовжують переконувати американських виборців у тому, що голосування поштою є безпечним та надійним варіантом, особливо у розпал пандемії".

Раніше у Twitter підтвердили намір анулювати підписників офіційних сторінок Білого дому, перш ніж їх отримає команда обраного президента США Джозефа Байдена. 

Як повідомлялося, Колегія виборників офіційно обрала Байдена новим очільником країни. Так, ексвіцепрезидента підтримали 306 голосами, тоді як 232 виборники визнали перемогу Трампа. Інавгурація обраного президента відбудеться 20 січня 2021 року. Одночасно із нею щонайменше 62 тисячі прихильників Трампа планують провести його "другу інавгурацію" в онлайн-режимі.

Відео Доля американських виборів: чи залишилися в Трампа шанси не пустити Байдена в Білий дім

Долю американських президентських виборів вирішив Верховний суд – але президент і цього не визнає. Республіканський окружний прокурор штату Техас домагався, щоби одразу в чотирьох інших штатах скасували результат виборів через начебто масові фальсифікації процесу. Суд позов відхилив. Чи залишилися в Трампа бодай якісь шанси не пустити Джо Байдена в Білий дім – у сюжеті.

Доля американських виборів: чи залишилися в Трампа шанси не пустити Байдена в Білий дім
ТСН. 19:30
  • Facebook 2
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Оксана Сопрович
Джерело матеріала
loader
loader