Протягом доби бойовики сім разів порушили перемир'я: військовослужбовець отримав травмування
Протягом доби бойовики сім разів порушили перемир'я: військовослужбовець отримав травмування

Протягом доби бойовики сім разів порушили перемир'я: військовослужбовець отримав травмування

Протягом минулої доби, 27 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано шість обстрілів та один проліт БпЛА.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 28 грудня.

Усі сім порушень були здійснені у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Поблизу Водяного, на Приазов’ї, бойовики застосували міномети 120-го та 82-го калібру, а також гранатомети різних систем. У результаті обстрілу один військовослужбовець отримав бойове травмування. Його шпиталізували до лікувального закладу.

З міномету 82-го калібру та стрілецької зброї окупанти стріляли неподалік Лебединського. Поблизу Мар’їнки окупанти також застосували стрілецьку зброю. Неподалік Авдіївки противник відкривав вогонь з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів. Для коригування вогню ворог застосував БпЛА, оперативні дії українських засобів РЕБ зупинили його використання.

"На порушення припинення вогню російсько-окупаційними військами українські захисники відкрили вогонь у відповідь", - повідомили у штабі. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками.

Від початку 28 грудня зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. У передмісті Авдіївки противник відкривав вогонь з підствольного гранатомета.

Як повідомлялося, 21 грудня бойовики обстріляли позиції українських військових поблизу Горлівки в Донецкій області. Внаслідок атаки двоє бійців отримали осколкові поранення. Військовослужбовців доправили до медичного закладу.

Відео Зранку ворожі бойовики обстріляли українські позиції на Донбасі – є поранені

Троє поранених на Донбасі. Близько 8 ранку бойовики обстріляли позиції українських військових поблизу Горлівки на Донеччині. Внаслідок атаки - за повідомленням української делегації у ТКГ - двоє бійців отримали поранення. Армійцям надали медичну допомогу, стан військових стабільний. Напередодні увечері біля Авдіївки бойовики відкрили вогонь по цивільних. Вони розстріляли трактор, який повертався із сільськогосподарських робіт. З гранатомета поцілили тричі. Водій трактора зазнав поранення.    

Зранку ворожі бойовики обстріляли українські позиції на Донбасі – є поранені
ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader