Протягом доби бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 28 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 29 грудня.

У районі Водяного, на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська неодноразово відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру та гранатометів різних систем. Для коригування вогню противник застосував БпЛА. Його подальше використання після перетину лінії розмежування зупинили засоби РЕБ.

Неподалік Південного бойовики відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру, а також застосували і великокаліберні кулемети.

Неподалік Мар’їнки та Авдіївки противник кілька разів вів вогонь в бік українських позицій з гранатометів різних систем. Поруч зі Світлодарськом - з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Біля Новоолександрівки окупанти застосували ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Поблизу Чермалика бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї. Внаслідок цього один наш воїн отримав поранення. Військовослужбовця доправили до медичного закладу.

"Про порушення режиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації було повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК", - йдеться у повідомленні штабу. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками.

Як повідомлялося, 21 грудня бойовики обстріляли позиції українських військових поблизу Горлівки в Донецкій області. Бойовики застосували автоматичний станковий гранатомет та стрілецьку зброю. Внаслідок атаки двоє бійців отримали осколкові поранення. Військовослужбовців доправили до медичного закладу. Стан здоров’я поранених медики оцінюють як задовільний. 

Відео Один полонений і троє поранених на Донбасі: поблизу Горлівки лунали ворожі обстріли

Один полонений і троє поранених на Донбасі. Близько 8 ранку бойовики обстріляли позиції українських військових поблизу Горлівки Донецької області. Внаслідок атаки - за повідомленням української делегації у ТКГ - двоє бійців отримали поранення. Армійцям надали медичну допомогу, стан військових стабільний. Напередодні увечері біля Авдіївки бойовики відкрили вогонь по цивільних. Вони розстріляли трактор, який повертався із сільськогосподарських робіт. З гранатомета поцілили тричі. Водій трактора зазнав поранення.

Один полонений і троє поранених на Донбасі: поблизу Горлівки лунали ворожі обстріли
ТСН. 19:30
  • Facebook 1
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader