Колишню міністерку Уляну Супрун вигнали з таксі: "Абсурдна ситуація"
Колишню міністерку Уляну Супрун вигнали з таксі: "Абсурдна ситуація"

Колишню міністерку Уляну Супрун вигнали з таксі: "Абсурдна ситуація"

Колишню міністерку охорони здоров'я України Уляну Супрун вигнали з таксі

Уляна Супрун у Фейсбук, на своїй особистій сторінці, розповіла, як учора таксист Uber попросив її покинути таксі на пів дорозі до пункту призначення.

Чому Уляну Супрун попросили покинути транспортний засіб

Колишня міністерка не стримує емоцій з цього приводу. Вона дивується, настільки часто люди вірять в різні міфи про хвороби й лікування.

Виявляється, Уляну Супрун вигнали з таксі не тому, що вона грубіянила водієві чи неадекватно поводилася. Вона просто попросила відчинити вікно на 2 сантиметри. Водій таксі злякався протягу, тому відмовився.

Навіщо прочиняти вікно в автівці

Уляна Супрун пояснила, що відчинити вікно – це не забаганка для неї, а необхідність, оскільки всі вже знають, що вірус SARS-CoV-2 передається повітряно-крапельним шляхом.

«Найімовірніше це може трапитися при тривалому контакті (довше 15 хвилин) та на близькій відстані (менше 1,5 метри) від інфікованої людини. Ще імовірніше, що це відбудеться у невеликому та погано провітрюваному приміщенні. Наприклад, у таксі», - пояснює Уляна Супрун.

Ексміністерка Супрун розповіла, що спеціальні дослідження показали, що заразитися коронавірусом в автівці дуже просто, якщо не провітрювати салон. Якщо ж трішки прочинити вікно, то в авто потрапить потік повітря, який значно зменшить ризик підхопити ковід.

Сьогодні мене з Марком таксист Uber попросив вийти з авто на півдорозі до пункту призначення. Як думаєте, яка причина?...

Опубликовано Уляна Супрун Понедельник, 28 декабря 2020 г.

Інші новини України й світу читайте в нашому Viber!

Книга Супрун «Мочи Манту»

Уляна Супрун дуже засмучується з приводу того, що досі багато українців вірять в різні нісенітниці, пов'язані з медициною. Так, деякі лікарі радять дихати над картоплею чи прописують ліки, які зовсім не можуть допомогти: так звані фуфломіцини.

У своїй книзі «Мочи Манту» Уляна Супрун намагається розвіювати різні міфи про лікування й хвороби. Повертаючись до таксиста, Супрун пояснює, що не варто боятися міфічного протягу, треба думати про реальний коронавірус.

«Криза довіри — одна з головних причин, чому в суспільстві циркулює так багато міфів. І поки їх будуть толерувати більшість громадян — будуть траплятися абсурдні ситуації, як у нас з таксі», - резюмувала Уляна Супрун.
Колишню міністерку Уляну Супрун вигнали з таксі: "Абсурдна ситуація" - Фото 1

Актуальні й гарячі новини на сьогодні в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що тим часом кількість хворих на ковід знову зросла після вихідних. Оновлена статистика на нашому порталі.

Також портал MY.UA писав, що МОЗ продовжить купувати експериментальні ліки від Covid-19, ігноруючи рекомендації ВООЗ.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader