ЗМІ повідомляють про самогубство дипломатки ООН у Нью-Йорку
ЗМІ повідомляють про самогубство дипломатки ООН у Нью-Йорку

ЗМІ повідомляють про самогубство дипломатки ООН у Нью-Йорку

У Нью-Йорку дипломатка одного із постійних представництв при ООН покінчила життя самогубством.

Про це з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах повідомляє New York Post.

Зазначається, що 38-річну дипломатку знайшли мертвою у власній квартирі на Манхеттені напередодні Нового року. Її виявили долілиць з паском на шиї у спальні. Ознак злочину правоохоронці не виявили.

Відомо, що помешкання розташована поблизу штаб-квартири ООН. У ньому загибла проживала сама протягом двох останніх років.  За словами охоронця будівлі, вона була спокійною та приємною людиною.

Поліція знайшла у квартирі рецептурні антидепресанти, а також дві пляшечки снодійного мелатоніну. Одна була порожня, інша – майже порожня. 

Слід зауважити, що постійному представництві, в якому працювала загибла, інцидент не коментують.

Як повідомлялося раніше, співробітницю посольства СШАзнайшли в Києві в лісосмузі біля залізничних колій з травмою голови і у непритомному стані. Жінку ушпиталили до лікарні, де вона померла. 

Відео Офіс президента обіцяє сприяти розслідуванню смерті співробітниці Посольства США

Сприяти в розслідуванні смерті співробітниці Посольства Сполучених штатів - обіцяють в Офісі президента. До України вже вилетіли федеральні агенти США, які разом із нашими правоохоронцями розслідуватимуть смерть американки. У жінки залишилися четверо дітей і чоловік. За інформацією ТСН, він - це військовий пресаташе. Будівлю судмедекспертизи, куди привезли тіло жінки, охороняють поліцейські. У середу її знайшли непритомною неподалік залізничної станції. Жінку відвезли до лікарні, але там вона померла.  

Офіс президента обіцяє сприяти розслідуванню смерті співробітниці Посольства США
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Олена Капнік
Джерело матеріала
loader
loader