Доба в ООС: терористи п'ять разів відкривали вогонь
Доба в ООС: терористи п'ять разів відкривали вогонь

Доба в ООС: терористи п'ять разів відкривали вогонь

Протягом минулої доби, 4 січня, на Донбасі бойовики п’ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

Так, неподалік Водяного та Лебединського окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Поблизу Гнутового терористи обстрілювали українські позиції не тільки з гранатометів, а й зі стрілецької зброї.

Біля Луганського незаконні збройні формування здійснили кілька неприцільних пострілів з автоматичних станкових та станкових протитанкових гранатометів.

Серед українських воїнів бойових втрат та поранень немає. Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ про всі факти порушень режиму тиші.

Від початку цієї доби, 5 січня, обстрілів бойовиків не зафіксовано.

Нагадаємо, що бійцям Сухопутних військ, які отримали поранення у зоні проведення операції Об’єднаних сил, виплатять від трьох до п’яти тисяч гривень.

Відео Упродовж року сапери знищили понад 32 тисячі вибухонебезпечних предметів у зоні ООС

Розмінування Донбасу. Понад 32 тисячі вибухонебезпечних предметів знищили сапери у зоні проведення Операції Об`єднаних сил упродовж року. Це - винятково у Донецькій області й лише те, що відшукали фахівці Центру протимінної діяльності. Водночас, нині розміновують Донбас ще військові сапери та рятувальники ДСНС. Тож загальна кількість ліквідованих боєприпасів, щонайменше, втричі більша. Роботи з розмінування не припиняються ні на день. Але в землі на Донбасі ще залишаються десятки тисяч потенційно-смертоносних пасток. Більше про війну на Сході України

Упродовж року сапери знищили понад 32 тисячі вибухонебезпечних предметів у зоні ООС
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Джерело матеріала
loader
loader