Відкривали вогонь з мінометів та гранатометів: бойовики на Донбасі тричі порушили перемир'я
Відкривали вогонь з мінометів та гранатометів: бойовики на Донбасі тричі порушили перемир'я

Відкривали вогонь з мінометів та гранатометів: бойовики на Донбасі тричі порушили перемир'я

Збройні формування Російської Федерації у середу, 6 січня, тричі порушили режим припинення вогню. Серед українських воїнів бойових втрат немає.

Про це повідомляє штаб ООС.

"Протягом поточної доби, 6 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил, на переважній більшості ділянок відповідальності наших бригад, спостерігалася тиша. Лише поблизу двох населених пунктів було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. Вранці у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Водяного, що на Приазов’ї, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та великокаліберного кулемета. В обідню пору ворожу вогневу активність російсько-окупаційних військ було помічено і поблизу Опитного. Тут противник здійснив кілька неприцільних пострілів з автоматичного станкового гранатомета", - йдеться у повідомленні. 

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Серед українських воїнів бойових втрат немає.

Нагадаємо, в окупованому Луганську госпіталізували главу так званої "народної міліції" самопроголошеної "ЛНР" Яна Лещенка. Він постраждав під часвибуху газу в багатоповерхівці. 

Відео Напередодні окупанти поранили українського бійця на Донбасі

13 обстрілів і поранений український боєць. Напередодні поблизу населеного пункту Чермалик окупанти застосували стрілецьку зброю. Унаслідок ворожого вогню український військовик отримав поранення, його шпиталізували. Ворожі обстріли зафіксували ще й неподалік Авдіївки, Мар’їнки та Водяного.    

Напередодні окупанти поранили українського бійця на Донбасі
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Анжела Слюсаренко
Джерело матеріала
loader
loader