Окупанти чотири рази за минулу добу порушували режим тиші в зоні ООС: що відомо
Окупанти чотири рази за минулу добу порушували режим тиші в зоні ООС: що відомо

Окупанти чотири рази за минулу добу порушували режим тиші в зоні ООС: що відомо

Протягом минулої доби 5 січня, в районі проведення операції об’єднаних сил, бойовики РФ чотири рази порушували режим припинення вогню. А від початку поточної доби двічі відкривали вогонь з мінометів, гранатометів і кулемета.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

На Приазов’ї, неподалік населених пунктів Гнутове та Водяне, збройні формування Російської Федерації стріляли в бік українських позицій з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Поблизу Авдіївки бойовики зробили кілька неприцільних пострілів з ручного протитанкового гранатомета, а біля Пищевика – зі стрілецької зброї.

Від початку поточної доби, 6 січня, зафіксовано два порушення режиму припинення вогню. Так, поблизу Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська стріляли в бік позицій українських військових з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, а також з великокаліберного кулемета. Бойових втрат та поранень немає.

Крім цього, 5 січня, поліцейські зі складу ОС зафіксували 78 адміністративних правопорушень. Перевірено 4628 транспортних засобів та 5059 осіб. На причетність до збройних формувань Російської федерації та її найманців до відділу доставлялись 3 людини.

Нагадаємо, 4 січня, на Донбасі бойовики п’ять разів порушили режим припинення вогню. Окупанти стріляли по українським військовим з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї.

Відео Біля Авдіївки ворожі бойовики відкрили вогонь по цивільних

Обстріл поблизу передової. Біля Авдіївки бойовики відкрили вогонь по цивільних. Вони розстріляли трактор, який повертався із сільськогосподарських робіт. З гранатомета поцілили тричі. Водій трактора зазнав поранення. Йому українські військові надали першу медичну допомогу та відвезли до лікарні. У штабі ООС наголошують: цивільну техніку бойовики знищили поза межами позицій українських бійців.       

Біля Авдіївки ворожі бойовики відкрили вогонь по цивільних
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Віра Хмельницька
Джерело матеріала
loader
loader