Проросійські терористи тричі порушили режим тиші на Донбасі
Проросійські терористи тричі порушили режим тиші на Донбасі

Проросійські терористи тричі порушили режим тиші на Донбасі

Внаслідок сьогоднішніх провокацій втрат серед українських військовослужбовців немає
Фото з відкритих джерел

Українські позиції обстріляні з кулеметів та гранатометів, жертв немає

В штабі Операції обʼєднаних сил повідомили про три випадки порушення режиму припинення вогню на Донбасі протягом сьогоднішнього дня.

«Упродовж поточної доби, 9 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил, на переважній більшості ділянок відповідальності наших бригад, спостерігалася тиша. Тільки в обідній час було зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню», – йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС в Facebook.

Так, два обстріли було здійснено в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ». Зокрема, поблизу населеного пункту Луганське ворог відкривав вогонь у напрямку українських позицій з автоматичних і станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Крім того, неподалік населеного пункту Водяне, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», противник відкривав вогонь з ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

«Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ. Серед українських воїнів бойових втрат немає», – зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, що у п’ятницю, 8 січня, збройні формування РФ та її найманців обстріляли на Донбасі бригаду ремонтників, яка відновлювала водопостачання на ділянці водогону «Горлівка-Торецьк». З цього приводу українська сторона звернулася з нотою до ОБСЄ.

Читайте також:

  • Підсумки-2020: названо втрати окупантів на Донбасі
Опитування
Джерело матеріала
loader
loader