Протести проти газових тарифів: на Полтавщині двічі перекривали трасу
Протести проти газових тарифів: на Полтавщині двічі перекривали трасу

Протести проти газових тарифів: на Полтавщині двічі перекривали трасу

Рух трасою Київ-Харків перекрито

Фото: «Полтавщина»

Рух трасою Київ-Харків перекривався в обласному центрі та в Пирятинському районі

У Полтавській області тривають протести проти підвищення цін на газ. Зокрема в обласному центрі протестувальниками було перекрито рух трасою Київ-Харків в межах міста. Як повідомляєвидання «Полтавщина», наразі обмежено проїзд на вул. Київське Шосе зі сторони Харкова до вулиці Грушевського.


1 з 4
на весь екран згорнути
Всі фоторепоратажі
У центрі Харкова закрили новорічний ярмарок та ковзанку
Мадрид паралізував найпотужніший снігопад століття
Палац скандального екснардепа виставлено на продаж за $16 млн
Катастрофа літака МАУ. В Києві заклали сквер пам'яті загиблих (фото)

Близько 20 мітингувальників протестують проти нових тарифів на газ та за його транспортування. Учасники мітингу перманентно пересуваються по пішохідному переході, у зв'язку з цим і обмежено рух.

За даними видання 9 січня на площі перед Полтавською ОДА та поблизу Полтавської міськради також відбулися мітинги проти тарифів на газ. Вчора участь у заході взяли близько 200 мітингувальників. 11 січня зібрання перед Полтавською облдержадміністрацією відновиться для вручення вимог представникам президентської вертикалі.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebookексдепутат Ігор Мосійчук, протести проти підвищення цін на газ тривають також в Пирятинському районі Полтавщини, де протестувальники перекрили рух трасою Київ-Харків у районі села Велика Круча.

Зазначимо, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, погодила підвищення тарифу за розподіл газу у Полтаві до 2,31 гривень на метр кубічний.

Учора стало відомо провибух на газогоні «Уренгой-Помари-Ужгород» неподалік від полтавського міста Лубни, мешканці якого також брали участь в протестах проти підвищення газових тарифів.

Опитування
Джерело матеріала
loader
loader