Бойовики за минулу добу десять разів порушили режим "тиші" на Донбасі: загинув один боєць ООС
Бойовики за минулу добу десять разів порушили режим "тиші" на Донбасі: загинув один боєць ООС

Бойовики за минулу добу десять разів порушили режим "тиші" на Донбасі: загинув один боєць ООС

Протягом минулої доби, 11 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано десять порушень режиму припинення вогню. Всі вони були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Як у ранковому зведенні 12 січня повідомив пресцентр операції Об’єднаних сил, внаслідок ворожих обстрілів загинув один український військовослужбовець.

Так, поблизу населеного пункту Піски збройні формування Російської Федерації вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

В передмісті Авдіївки російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, а біля Павлополя – зі станкових протитанкових гранатометів. Поблизу обох населених пунктів Водяне – і на Приазов’ї, і неподалік Донецька, ворог здійснив кілька провокативних пострілів зі стрілецької зброї, а поблизу Донецька ще й зі снайперської зброї.

Також, неподалік Красногорівки наші захисники виявили проліт БпЛА противника типу "квадрокоптер" з перетином лінії розмежування. Вмілими діями наших військових безпілотник було збито.

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement Ранкове зведення щодо ситуації в районі...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Понеділок, 11 січня 2021 р.

Від початку поточної доби, 12 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.

Так, в районі населених пунктів Водяне, що неподалік Донецька, та Пісків збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл українських позицій з мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї. А неподалік останнього ще й з автоматичних станкових гранатометів. На обстріли противника українські воїни відкрили вогонь у відповідь. Бойових втрат серед наших захисників немає.

Плейлист 95 відео Війна на Сході України. Актуальне

Найактуальніші новини зі Сходу України та зони проведення ООС дивіться у добірці сюжетів ТСН.

Війна на Сході України. Актуальне
Війна на Сході
  • Facebook 5
  • Twitter 1
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Ірина Загородня
Джерело матеріала
loader
loader