Стрілянина в Полтаві: є поранений
Стрілянина в Полтаві: є поранений

Стрілянина в Полтаві: є поранений

У Полтаві в центрі міста стріляли. Поранений 36-річний чоловік

Сьогодні в центрі Полтави була стрілянина. Правоохоронці ведуть пошуки стрілків, працюють слідчі групи.

Стрілянина для України - це подія далеко не буденна. В Україні немає таких розповсюджених дозволів на володіння вогнепальною зброєю, як у США, наприклад.

 Юрій Сулаєв, речник Головного Управління Національної поліції на Полтавщині, зазначив, що близько 12 години дня від перехожих до поліції надійшло повідомлення про конфлікт із застосуванням зброї.

Стрілянина в Полтаві: є поранений - Фото 1

Що відомо про інцидент на даний момент

Люди повідомили, що на вулиці Нижньомлинській в ході конфлікту між чоловіками була застосована вогнепальна зброя. На місце відразу прибула оперативна група та наряди патрульної поліції.

В ході з'ясування обставин виявили, що поранення отримав місцевий житель 1984 року народження. Він зараз доставлений до медичної установи, де йому надають допомогу лікарі.

Паралельно поліція проводить оперативно-розшукові заходи стосовно інших кчасників даного конфлікту. Проводиться ретельна перевірка всіх транспортних засобів, а також прочісування прилеглої території, опитування громадян та інші заходи щодо встановлення осіб, які могли бути причетними до цього зухвалого злочину.

За даним фактом слідчими поліції відкрито кримінальне провадження за ст.15 та ч.2 ст.115 (замах на навмисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Речник поліції Полтавщини запевнив, що оперативно-розшукові заходи тривають та в разі появи нової інформації її одразу повідомлять суспільству та ЗМІ.

Про мотиви злочини поки що невідомо. Їх має встановити слідча група.

Поки що поранений чоловік знаходиться у лікарні та слідчі не мають змоги поспілкуватися з ним та отримати відповідні пояснення того, що сталося.

За першої можливості пораненого буде опитано. Ведуться пошукові роботи стосовно інших учасників події, але говорити про результати ще зарано.

Зараз на виїздах з Полтави утворилися значні затори. Поліція обшуковує всі автомобілі, щоб причетні до злочину не змогли покинути місто та втекти.

Стрілянина в Полтаві: є поранений - Фото 2

Раніше сайт новин MY.UA писав, що на Полтавщині з'ясовують подробиці вибуху на магістральному газопроводі.

Полтава і область виявилися в центрі протестів проти високих тарифів на ЖКП. Читайте актуальні новини на MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за всіма новинами в Flipboard

Джерело матеріала
loader
loader