Футболіст збірної Ісландії перейшов до стану ФК "Рух"
Футболіст збірної Ісландії перейшов до стану ФК "Рух"

Футболіст збірної Ісландії перейшов до стану ФК "Рух"

КИЇВ. 18 січня. УНН. Чвертьфіналіст Чемпіонату Європи, учасник Чемпіонату світу оборонець Рагнар Сігурдссон поповнив ряди львівського "Руху", повідомляє УНН з посиланням на сайт "Руху".

Досвідчений центральний захисник підписав контракт із "жовто-чорними" терміном на півроку з можливістю пролонгації ще на рік. За "Рух" титулований ісландець гратиме під 22-им номером.

"Моє головне завдання в "Русі" – допомогти команді зберегти прописку в елітному дивізіоні. Прийшов сюди тому, що добре знаю головного тренера. Свого часу разом з Іваном Федиком працював в іншому клубі. Знаю, що у "Руху" грандіозні плани. Тут будується чудова Академія. Тож я радий бути частиною цього проекту", - зізнався Сігурдссон.

У своїй кар’єрі 34-річний оборонець виступав за такі клуби: ФК "Филкір" (Ісландія), ФК "Гетеборг" (Швеція), ФК "Копенгаген" (Данія), ФК "Краснодар" (Росія), ФК "Фулхем" (Англія), ФК "Рубін" (Росія), ФК "Ростов" (Росія). Останнім клубом Рагнара був данський "Копенгаген".

Також оборонець неодноразово допомагав своїм командам тріумфувати у різних чемпіонатах та здобувати національні Кубки: чемпіон Швеції (2007), володар Кубка Швеції (2008), володар Суперкубка Швеції (2008), володар Кубка Данії (2012), чемпіон Данії (2013), бронзовий призер чемпіонату Росії.

Зауважимо, що в активі Рагнара Сігурдссона 96 матчів за збірну Ісландії та 5 голів. За кількістю зіграних поєдинків за національну команду оборонець входить у топ-трійку.

Теги за темою
Україна футбол Спорт Львів та Львівщина трансфери
Джерело матеріала
loader
loader