В Офісі президента розповіли, що Байден може відвідати Україну в недалекому майбутньому
В Офісі президента розповіли, що Байден може відвідати Україну в недалекому майбутньому

В Офісі президента розповіли, що Байден може відвідати Україну в недалекому майбутньому

Приїзду обраного президента США Джо Байдена, урочиста інавгурація якого відбудеться 20 січня, до України в Офісі президента очікують в недалекому майбутньому. Новообраного очільника запросять до України, зокрема, на 30-ту річницю Дня Незалежності.

Про це розповів заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква в інтерв'ю ТСН.ua.

Жовква уточнив, що на святкування Дня Незалежності до Києва будуть запрошувати й інших світових лідерів. Також він каже, що в країні є низка визначних дат, які заслуговують на візити іноземних лідерів.

"Звісно, будемо запрошувати. Як і інших світових лідерів. У нас також є й інші великі події цього року, на які ми будемо запрошувати світових лідерів. Це й саміт Кримської платформи (23 серпня. — Ред.). І, наприклад, 80-та річниця трагедії Бабиного Яру. Тому, у нас є, куди запрошувати іноземних лідерів, зокрема й президента США. Безумовно, я впевнений, що візит президента Байдена — це також питання недалекого майбутнього", - сказав Жовква.

Повну версію другої частини інтерв'ю із заступником керівника Офісу президента України Ігорем Жовквою, читайте за посиланням. 

Відео Хто буде виступати на інавгурації Джо Байдена - Зіркові новини

Леді Гага заспіває національний гімн на інавгурації Джо Байдена. Вона постійно підтримувала політика на його шляху до президентства, закликала голосувати за нього і називала своїм другом. Та Леді Гага буде не єдиною співачкою на інавгурації. Детальніше про це, а також чому Брюса Вілліса виставили на вулицю дивіться у добірці зіркових новин.

Хто буде виступати на інавгурації Джо Байдена - Зіркові новини
Сніданок з 1+1
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Анастасія Курило
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader