У Туреччині знайшли тіла й опізнали двох українських моряків із судна Arvin
У Туреччині знайшли тіла й опізнали двох українських моряків із судна Arvin

У Туреччині знайшли тіла й опізнали двох українських моряків із судна Arvin

У турецькому Бартині дістали з води два тіла українців - членів екіпажу суховантажу Arvin, кількість загиблих сягнула трьох, ще трьох моряків шукають. Про це повідомляє "Укрінформ" із посиланням на керівника консульського відділу посольства України в Турецькій Республіці Андрія Білика

Білик повідомив: "Відбулося впізнання, підтверджено смерть двох громадян України. Пошуково-рятувальна операція не припинялася, вона триватиме і завтра. Безвісти зниклими числиться три особи, яких активно шукають. Через складні погодні умови було важко витягувати тіла потонулих. Довелося залучати додаткову рятувальну техніку. Близько 5-ї години тіла дістали з моря та згодом доправили до моргу місцевої лікарні".

В результаті аварії суховантажного судна Arvin біля берегів Туреччини загинули мінімум двоє українців. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій, посилаючись на дані Міністерства закордонних справ.

Наразі шукають ще трьох українців, п'ятьох громадян України вже виписали з лікарні.

"В ході проведення пошуково-рятувальних робіт всього знайшли тіла 3 членів екіпажу (з них 2 громадянина України)", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що врятовані українські моряки, які були виписані сьогодні з лікарні, нині перебувають в готелі, харчуванням та всім необхідним вони забезпечені. Планується, що завтра вони вирушать в Анкару, звідки вилетять до України.

 

Джерело матеріала
loader
loader