Рідні вбитої Дар'ї Лук'яненко обурені вироком її кривднику, його оскаржуватимуть
Рідні вбитої Дар'ї Лук'яненко обурені вироком її кривднику, його оскаржуватимуть

Рідні вбитої Дар'ї Лук'яненко обурені вироком її кривднику, його оскаржуватимуть

До 15 років ув'язнення засудили вбивцю 11-річної Дарини Лук’яненко, що обурило її рідних і їхнього представника.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.16.45.

Судовий розгляд тривав понад рік і всі засідання, окрім першого та останнього, були закриті. Сьогодні - просто під час засідання чоловік спробував перерізати собі горло. З зали екстрено виводять усіх, крім конвою. Тарасову надають першу допомогу. Вердикт медиків – він не сильно зашкодив собі, тож може чекати  на вирок.

Він став неочікувано малим -лише 15 років, адже за звинуваченням у чотирьох злочинах: викрадення дитини, замах на зґвалтування, вбивство та наруга над тілом, йому загрожувало довічне ув'язнення.

Родичі дівчинки обурені, вони навіть довічне ув'язнення вважали недостатнім покаранням. «Розстріляти його скотину, адже пожиттєво він не сидітиме, він такий підлесливий, відсидить 290 років і повернеться. Він ще щось зробить комусь», - переконана бабуся вбитої.

Відео До 15 років позбавлення волі засудили вбивцю 11-річної дівчинки з Одеси

Намагався вкоротити собі віку просто у судовій залі. Так сьогодні розпочалось засідання Роздільнянського суду в Одеській області. Там мають оголосити вирок обвинуваченому у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко. 2 роки тому дівчинка зникла дорогою на танцювальний гурток, згодом її тіло знайшли на подвір'ї односельця. Це останнє засідання суду, і саме на ньому чоловік спробував перерізати собі горло. Чи чекати на вирок сьогодні та звідки у підсудного гострий предмет, яким він себе різав – дивіться в сюжеті.  

До 15 років позбавлення волі засудили вбивцю 11-річної дівчинки з Одеси
ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Суд призначив покарання за 3 статті - викрадення, спробу зґвалтування і звіряче вбивство. 4 обвинувачення - наруги над тілом суд не вбачає. Мовляв, вбивця викинув тіло у вигрібну яму лише для того, аби приховати злочин. Але представник родини одразу каже, що вирок оскаржать. « Ми виправдовуємо педофілів, які вбивають дітей, то я взагалі не бачу сенсу займатись такими тривалими процесами. Тарасов вийде за 15 років ще молодою людиною, очевидно, що це загрожує рецидивом», - переконує  представник родини загиблої Рубен Степанян.

«Особисто на мою думку, за такий зухвалий злочин вчинений стосовно малолітньої особи, пов'язаний із сексуальним насильством, заслуговує на довічне», - запевняє державний обвинувач Олег Комишан.

А от суму компенсації родині загиблої дівчинки 800 тисяч гривень не оскаржуватимуть. Хоча сім'я вимагала сто мільйонів. Сума була умовна, гроші потерпілі просили не для себе, усі віддадуть центрам психологічної реабілітації дітей.

Автор:
Олена Черняєва
Джерело матеріала
loader
loader