Невідомі обстріляли дитячий садок в Одесі: всі деталі надзвичайної події
Невідомі обстріляли дитячий садок в Одесі: всі деталі надзвичайної події

Невідомі обстріляли дитячий садок в Одесі: всі деталі надзвичайної події

В Одесі обстріляли дитячий садок.

З'явилася інформація про те, що Одеський дитячий садок №138 обстрілювали. Сліди від куль показала на відео одна з матерів, дитина якої ходить до цього садочка.

Охоронці теж повідомляли, що дійсно були постріли. В Оперативного штабу теж є очевидці, які говорять про те, що чули ці постріли, коли забирали дітей додому.

На щастя, на момент обстрілу в приміщенні дитячого садка дітей не було. Працівники установи виявили гільзи. Хто і для чого це вдіяв – поки невідомо.

Правоохоронці були на місці події. Перевіряли всі свідчення, але наразі не можуть нічого конкретного сказати.

За оперативними даними поліції, сталися замахи на дитячі садки по всьому місту Одеса. Повідомляється про мінування 186 дитячих садків по всій Одесі.

Стрічка новин України та світу в нашому Viber!

Журналісти побували на місці пригоди

За словами журналістів, дитячий садок продовжує функціонувати. Проте батьки поспішають забрати дітей із садка. Вихователі близько 9:20 розсилали повідомлення батькам, щоб ті приходили за дітьми.

Зараз у приміщенні перебуває тільки персонал. Діти зібрані надворі. Паніки немає, але дітей вивели надвір, щоб перестрахуватися.

«Хтось заходить забирати дітей, хтось виходить уже з дітьми», - повідомляє журналістка.

Наразі на місці немає ана поліції, ані кінологів чи вибухотехніків. Вихователі відмовляються коментувати обстріли. Інформація щодо інциденту буде доповнюватися.

Всі новини України та світу, надзвичайні події в Україні в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що в Одесі напередодні сталася ще одна надзвичайна подія  - горів готель "Аркадія". До пізньої ночі горіло близько 2 тис. кв. метрів площі готелю

Також портал MY.UA писав про ДТП на знаменитому перехресті в Чабанах.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Джерело матеріала
loader
loader