На Черкащині під лід провалилося троє рибалок – усі загинули
На Черкащині під лід провалилося троє рибалок – усі загинули

На Черкащині під лід провалилося троє рибалок – усі загинули

Троє людей провалилися під лід на Черкащині та загинули. Серед них – 10-річна дитина. Про це повідомляє "5 канал".

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, трагедія сталася в селі Бучак у Канівському районі. Під час риболовлі на Дніпрі пішли під лід троє. Рятувальників викликали очевидці. Вони розповіли, що крига провалилася приблизно за 250 метрів від берега. Ще станом на ранок доля людей була невідомою. 

Втім, пізніше рятувальники знайшли і підняли на поверхню тіла трьох людей, які провалилися під лід під час риболовлі напередодні.

"24 січня о 16:38 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в с. Бучак Канівського району, в акваторії річки Дніпро (приблизно 250 метрів від берега) провалилися під лід троє людей: два дорослих чоловіка та дитина 2010 року народження. Після повідомлення про подію рятувальниками було обстежено більше кілометра берегової лінії. Від світанку 25 січня на пошуки людей були залучені відділення пошукових водолазно-рятувальних робіт та відділення безпілотних літальних апаратів. Станом 13:40 водолази підняли на поверхню тіла усіх трьох загиблих", – сказано в повідомленні ДСНС. 

Нагадаємо, раніше рибалкам нагадали прості правила, як уникнути небезпеки під час танення криги.

Джерело матеріала
loader
loader