Стріляв на дитмайданчику і поцілив у дітей: в Одеській області підлітка підозрюють у хуліганстві
Стріляв на дитмайданчику і поцілив у дітей: в Одеській області підлітка підозрюють у хуліганстві

Стріляв на дитмайданчику і поцілив у дітей: в Одеській області підлітка підозрюють у хуліганстві

В Одеській області у Ізмаїлі 14-річний хлопець влаштував стрілянину на дитячому майданчику і поранив підлітків. Зброю він взяв у свого приятеля.

Про це повідомили сьогодні, 26 січня, в ГУНП Одеській області. 

Подія сталася 24 січня близько 16:00 години. Підозрюваний прийшов на дитячий майданчик зі своїм 15-річним приятелем. Він почав чіплятися до двох хлопців, які займалися спортом. Під час суперечки підліток вистрілив у їхній бік кілька разів з пневматичної зброї та втік разом з товаришем.

Постраждалі розповіли про подію матерям, а ті звернулися до поліції. Діти розповіли, що металеві кульки, якими стріляв хлопець, поцілили їм у руки, ноги та спину, однак по медичну допомогу вони не зверталися. Слідчий призначив судово-медичну експертизу, яка встановить, які саме ушкодження отримали постраждалі та ступінь їхньої тяжкості.

Підозрюваного та його старшого товариша знайшли на одній із вулиць міста. З'ясувалося, що 15-річний підліток придбав через інтернет зброю, з якої стріляв його приятель. 

Наразі дії неповнолітнього "стрілка" кваліфікували як хуліганство. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Пістолет у хлопця вилучили і направили на експертне дослідження. Правову оцінку дій приятеля підлітка нададуть після з'ясування усіх обставин події.

 Нагадаємо, в Одесі невідомий чоловік обстріляв дитячий садочок "Попелюшка", який розташований на проспекті Небесної Сотні. Ніхто не постраждав. Очевидці звернулись до поліції. 

Відео У столичному "Охматдиті" рятують життя хлопчика, який напередодні отримав вогнестрільні поранення

Підстрелена дитина. Медики столичного "Охматдиту" рятують життя 11-річного Максима, який дістав численні вогнестрільні поранення. Сталося це минулої п'ятниці, коли хлопчик катався на санках поблизу місцевої школи. Травми були схожі на опіки від петарди. Але згодом місцеві лікарі нарахували 42 поранення. Хлопчика екстрено доправили до столиці. Там його одразу ж прооперували.  

У столичному "Охматдиті" рятують життя хлопчика, який напередодні отримав вогнестрільні поранення
ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Віра Хмельницька
Джерело матеріала
loader
loader