Підстрелений із дробовика 11-річний тернополянин зміг самостійно стати на ноги
Підстрелений із дробовика 11-річний тернополянин зміг самостійно стати на ноги

Підстрелений із дробовика 11-річний тернополянин зміг самостійно стати на ноги

Медики столичного "Охматдиту" рятують життя 11-річного Максима із Тернополя, який дістав численні поранення в результаті влучання в нього із дробовика.

Про це йдеться в ТСН.14.00.

Медики констатують, що його стан вдалося стабілізувати. Напередодні Максима з реанімації перевели до палати інтенсивної терапії. А сьогодні вперше за останні дні він зміг стати на ноги. «І в м'яких тканинах тазу, і біля хребта, і біля спинного мозку, багато з тих дробинок були біля життєвоважливих судин і біля спинного мозку. Жодна з них не призвела до ускладнень, які можуть мати дуже серйозні наслідки для рухів дитини чи загрози життю», - кажуть медики.

Сталася подія минулої п'ятниці, коли хлопчик катався на санках поблизу місцевої школи. Травми були схожі на опіки від петарди, але згодом місцеві лікарі нарахували 42 поранення. Найпевніше - від вогнепальної зброї. Хлопчика екстрено доправили до столиці. Там його одразу ж прооперували.

Окрім Максима, від пострілу травмувалася ще одна дитина - 8-річному хлопчику пробило щоку, його вже теж прооперували. Поліція кваліфікувала це як "хуліганство".

Відео У столичному "Охматдиті" рятують життя хлопчика, який напередодні отримав вогнестрільні поранення

Підстрелена дитина. Медики столичного "Охматдиту" рятують життя 11-річного Максима, який дістав численні вогнестрільні поранення. Сталося це минулої п'ятниці, коли хлопчик катався на санках поблизу місцевої школи. Травми були схожі на опіки від петарди. Але згодом місцеві лікарі нарахували 42 поранення. Хлопчика екстрено доправили до столиці. Там його одразу ж прооперували.  

У столичному "Охматдиті" рятують життя хлопчика, який напередодні отримав вогнестрільні поранення
ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Копи обстежили прилеглі будинки і в одній із квартир вилучили в мешканця рушницю, яка стріляє схожими патронами, і направили її на експертизу. Чоловік, у якого її вилучили, свою провину заперечує.

Автор:
Надія Роман
Джерело матеріала
loader
loader