Кремль заявив про серйозні розбіжності по Донбасу у Путіна і Байдена
Кремль заявив про серйозні розбіжності по Донбасу у Путіна і Байдена

Кремль заявив про серйозні розбіжності по Донбасу у Путіна і Байдена

Розбіжності між Москвою і Вашингтоном по суті конфлікту в Україні залишаються серйозними; про це свідчать різні формулювання подій на Донбасі, що використовувалися президентами РФ і США Володимиром Путіним і Джо Байденом в ході телефонної розмови 26 січня.

Про це заявив прессекретар президента РФ  Дмитро Пєсковпише Інтерфакс. 

Під час спілкування з журналістами увагу Пєскова звернули на те, що Кремль у повідомленні про розмову Путіна і Байдена написав про те, що обговорювався "внутрішньоукраїнський конфлікт", а американська сторона - про "російську агресію". У зв'язку з цим представника Кремля запитали, яке ж формулювання використовувалося в ході розмови президентів:

"Використані фрази відображають позицію сторін, і, звичайно, різниця в викладі говорить про серйозні розбіжності з цього приводу", - відповів Пєсков. 

При цьому Пєсков негативно відповів на питання, чи обговорювали Путін і Байден відновлення російсько-американських переговорів у форматі, подібному зустрічам Курта Волкера і Владислава Суркова. "Ні, в деталі не вдавалися", - сказав він.

Нагадаємо, що у Путіна заявили, що його прихильників у Росії більше, ніж невдоволених. Пєсков заявив, що відношення до президента показує голосування. 

Відео Важке поранення отримав боєць на Донбасі

Сталося це близько опівдня в районі Золотого, що на Луганському напрямку. Про поранення військового повідомили на офіційній сторінці ТКГ. Загалом за минулу добу штаб ООС зафіксував 5 порушень режиму припинення вогню. З гранатометів та великокаліберних кулеметів російські найманці гатили неподалік Пісків та Південного. Стрілецька зброя та ручний протитанковий гранатомет лунали поблизу Водяного, що на Приазов’ї. Деталі – у сюжеті. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Важке поранення отримав боєць на Донбасі
Спецкор
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Яна Коваль
Джерело матеріала
loader
loader