Активісту Стерненку скасували домашній арешт
Активісту Стерненку скасували домашній арешт

Активісту Стерненку скасували домашній арешт

Приморський районний суд Одеси скасував домашній арешт активісту Сергію Стерненко. Суд відпустив його на поруки народного депутата від партії "Голос" Романа Лозинського.

Про це Стерненко написав у Telegram.

"Суд передав мене на особисту поруку народному депутату Лозинському", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 24 травня 2018 року, в Одесі на ексочільника осередку "Правого сектору" Сергія Стерненка напали двоє чоловіків поблизу його дому. Під час захисту Стерненко смертельно поранив одного з нападників, другий чоловік втік.

Це був вже не перший замах на життя активіста. Так, в Одесі 1 травня 2018 року Сергію Стерненку вистрілили у шию. Схожий інцидент стався зі Стерненком у лютому 2018 року. Тоді зловмисники подряпали обличчя чоловіку, а також порізали ногу.

У серпні 2020 активісту вручили обвинувальний акт у справі про умисне вбивство Івана Кузнєцова, який скоїв напад на нього. Також його звинувачують у носінні холодної зброї без дозволу. 

Відео Суд Одеси відправив Сергія Стерненка під нічний домашній арешт

Під нічний домашній арешт відправив Сергія Стерненка Приморський районний суд Одеси. Клопотання прокуратури щодо арешту активіста колегія суддів відхилила. Сам обвинувачуваний з рішенням суду не згодний. На його думку, навіть домашній арешт не є справедливим запобіжним заходом в його справі. Тому рішення Приморського суду, найімовірніше, оскаржуватимуть.  

Суд Одеси відправив Сергія Стерненка під нічний домашній арешт
ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Анжела Слюсаренко
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader