СБУ оголосила Нескоромного у розшук
СБУ оголосила Нескоромного у розшук

СБУ оголосила Нескоромного у розшук

У всеукраїнський та міждержавний розшуки оголосили колишнього заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного. Про це повідомляє інтернет-видання "Українська правда" з посиланням на пресслужбу відомства.

Окрім того, Служба безпеки перевіряє, чи насправді порушив Нескоромний статтю Кримінального Кодексу про державну зраду. Адже ймовірно саме про це йдеться в оприлюднених напередодні в ЗМІ аудіозаписах. На них людина з голосом, схожим на голос Нескоромного, прихильно висловлювалася про президента Росії Володимира Путіна та російську церкву.

Водночас, інший підозрюваний в організації вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова - Юрій Расюк уже пішов на угоду зі слідством. Замовником цього вбивства називає лише Дмитра Нескоромного. Про це "Українська правда" пише, посилаючись на власні джерела.

Нагадаємо, на початку тижня колишньому першому заступнику голови СБУ Дмитру Нескоромному оголосили підозру в організації вбивства Наумова. Слідчі вважають, що Нескоромний діяв спільно зі співробітником Антитерористичного центру при СБУ Юрієм Расюком. Про затримання Расюка стало відомо минулого тижня.

Джерело матеріала
loader
loader