У Нідерландах поновляються судові слухання у справі збитого літака МН17
У Нідерландах поновляються судові слухання у справі збитого літака МН17

У Нідерландах поновляються судові слухання у справі збитого літака МН17

У понеділок, 1 лютого, в Нідерландах поновляться судові слухання у справі збитого літака МН17 у липні 2014 року на сході України.

Про це розповіли у ТСН.Ранок1 лютого.

Під час засідання планують розглянути хід додаткового розслідування та звернення родичів загиблих щодо компенсацій. Розгляд по суті справи про збитий над Донбасом літак рейсу МН17 Окружний суд Гааги має розпочати у червні.

Боїнг Малайзійських авіаліній, що виконував рейс з Амстердама в Куала-Лумпур, збили 17 липня 2014 року біля окупованого Тореза в Донецькій області з російського зенітного комплекса БУК, що належить військовій бригаді, дислокованій у російському Курську.

Під час авіатрощі загинули усі 298 людей, які були на борту. Міжнародна слідча група визначила чотирьох підозрюваних у справі: трьох росіян і одного українця, який воював на боці бойовиків. З них лише росіянин Олег Пулатов бере участь у процесі. Його інтереси представляють нідерландські юристи.

Відео У Нідерландах поновлять судові слухання у справі збитого над Донбасом Боїнга МН-17

Рейс МН-17 – сьогодні в Нідерландах поновляться судові слухання у справі збитого літака. Планують розглянути хід додаткового розслідування та звернення родичів загиблих щодо компенсацій. Розгляд по суті справи про збитий над Донбасом літак рейсу МН-17 Окружний суд Гааги має почати у червні. Боїнг Малайзійських авіаліній, що виконував рейс з Амстердама в Куала-Лумпур збили 17 липня 2014 року біля окупованого Тореза в Донецькій області з російського зенітного комплексу БУК, що належить військовій бригаді, дислокованій у російському Курську.    

У Нідерландах поновлять судові слухання у справі збитого над Донбасом Боїнга МН-17
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader