Хом'яки зварились: у зоомагазині Харкова тварини загинули в окропі
Хом'яки зварились: у зоомагазині Харкова тварини загинули в окропі

Хом'яки зварились: у зоомагазині Харкова тварини загинули в окропі

У Харкові на вулиці Амосова прорвало трубопровід. Окропом залило приміщення зоомагазину та ветеринарної аптеки, внаслідок чого загинули тварини, які там були.

Про це інформує "Суспільне".

"Мені зателефонували і сказали, що між будинками прорвало трубу. Ми прийшли, відкрили верхні двері — це ж підвал. Всі сходи у воді були. Коли спробували відчинити двері, то з приміщення хлинула вода", — розповідає власниця зоомагазину Олександра Севрюкова.

За її словами, співробітники зоомагазину самостійно в гумових чоботях ходили по гарячій воді і рятували тварин, адже у ДСНС відмовилися допомагати. Потім Олександра звернулася до приватної фірми, яка відкачала воду з підвального приміщення. Комунальники теж приїхала не одразу.

"Дуже шкода тварин. Нам ніхто не допомагав, знайомі принесли гумові чоботи, дівчина роздяглась і полізла до окропу. З тваринок хтось помер, когось врятували", — говорить власниця магазину.

Олександра Севрюкова поки не знає, скільки тварин загинуло та чи виживуть постраждалі.

"В нас був кіт, він лежав не у воді, але через температуру йому стало дуже погано. Шиншила навряд чи виживе, тому що була у воді, в окропі. Морські свинки, їх 4-5, вони теж мокрі, ми не знаємо, чи виживуть вони. Хом'яки зварились, потонули. Я поки що не можу підрахувати, щось детальніше сказати, але те, що там все пропало — це факт", — говорить вона.

Нагадаємо, що у Запоріжжі після смерті жінки у її квартирі виявили 40 котів і 3 собаки. Зараз волонтери намагаються  прилаштувати тварин, щоб вони не опинилися просто неба і не загинули. 

Відео Зубр потрощив автомобіль: в чому небезпека "дружби" із прирученими дикими тваринами

У Київській області зубр потрощив автомобіль туристів. Родина киян разом із дітьми заїхала на територію екопарку на власному автомобілі. Туристів гід запевнив, що прогулянка безпечна. Люди залишили авто та пішли гуляти, а коли повернулись - їхній автомобіль буцав рогами зубр. Про усі небезпеки дружби із прирученими дикими тваринами – у сюжеті.

Зубр потрощив автомобіль: в чому небезпека "дружби" із прирученими дикими тваринами
ТСН. 19:30
  • Facebook 1
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Дмитро Гулійчук
Джерело матеріала
loader
loader