Зарубав чоловіків сокирою і пішов геть: в Херсонській області шукають вбивцю
Зарубав чоловіків сокирою і пішов геть: в Херсонській області шукають вбивцю

Зарубав чоловіків сокирою і пішов геть: в Херсонській області шукають вбивцю

В Генічевському районі Херсонської області сталося жахливе вбивство. В будинку знайшли тіла двох чоловіків, яких зарубали сокирою.

Про це повідомили в ГУНП Херсонської області сьогодні, 3 лютого.

Вчора близько 17:45 до поліції звернулася жінка, господарка будинку, де стався злочин. У приміщенні літньої кухні проживав її 48-річний син разом з 40-річним товаришем. Впродовж дня жінка не бачила свого сина, тому вирішила провідати його. Але на кухні вона побачила тіла вбитих чоловіків.

На місці працювала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції та оперативники. Правоохоронці провели ретельний огляд і відпрацювали прилеглу територію, щоб знайти можливих свідків та очевидців події. Оперативники встановили, що тілесні ушкодження чоловікам нанесли сокирою

зарубав сокирою
ГУ НП в Херсонській області

Вони вилучили ймовірні знаряддя злочину. Тіла загиблих направлені на судово-медичну експертизу. Слідчі відкрили кримінальне провадження за п. 1 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Вбивцю шукають.

Нагадаємо, в Первомайську 37-річний чоловік зайшов до гіпермаркету "Епіцентр" з ножем і сокирою і заходився обливати товар легкозаймистою речовиною. Після цього він його підпалив. Чоловік прорубав одному з охоронців голову. Його прооперували.

Відео Що відбувається на місці пожежі в Первомайську та в якому стані потерпілі

6 годин знадобилося рятувальникам, щоб загасити пожежу в будівельному гіпермаркеті в Первомайську. Гігантський стовп чорного диму напередодні шокував місцевих жителів. Дах торговельного центру прогорів і обвалився. Відвідувачів устигли евакуювати вчасно, а палій, тікаючи, поранив двох охоронців. Що зараз відбувається на місці пожежі і в якому стані потерпілі – дивіться.

Що відбувається на місці пожежі в Первомайську та в якому стані потерпілі
ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Відео Як починалась пожежа в "Епіцентрі": з'явилося відео з палієм, який носився з сокирою

Очевидці пожежі в гіпермаркеті "Епіцентр" в Первомайську зняли на камеру момент загорання в торговельному залі і ймовіного винуватця пожежі, який розходжував з сокирою в руках. Джерело: соцмережі.

Як починалась пожежа в "Епіцентрі": з'явилося відео з палієм, який носився з сокирою
Укрaїнa
  • Facebook 10
  • Twitter 1
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Віра Хмельницька
Джерело матеріала
loader
loader