Стрілянина по дітях у Тернополі: підозрюваного взяли під варту в залі суду
Стрілянина по дітях у Тернополі: підозрюваного взяли під варту в залі суду

Стрілянина по дітях у Тернополі: підозрюваного взяли під варту в залі суду

Сьогодні, 4 лютого, підозрюваного в обстрілі дітей у Тернополі взяли під варту у залі суду. В слідчому ізоляторі тернополянин перебуватиме два місяці - до 3 квітня.

Про це повідомила пресслужба поліції Тернопільскьої області.

Підозрюваного взяли під варту без права внесення застави.

"Підтвердження про спеціальний постріл з метою вбивства ми не маємо. Кінцева кваліфікація буде встановленна під час розслідування і рішень прокуратури ", - повідомили в поліції.

Наразі дії чоловіка кваліфіковано за статтею 296 частина 4 - хуліганство, вчинене з використанням зброї та 121 частина 1 ККУ - умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. Чоловіку загрожує покарання - від 5 до 8 років позбавлення волі.

Підозрюваний в обстрілі дітей у Тернополі
ГУ Національної поліції в Тернопільській області

Як повідомляє "Укрінформ", підозрюваний у залі суду визнав свою вину і зазначив, що зробив це ненавмисне.

"Прошу вибачення перед батьками та дітьми… Зробив це з необережності… Щиро каюся. Усі збитки буду компенсовувати, переховуватися не мав наміру", - пояснив свій вчинок підозрюваний у залі суду.

Підозрюваний в обстрілі дітей у Тернополі

Нагадаємо, у столичній лікарні врятували життя 11-річного Максима із Тернополя, який отримав численні осколкові поранення в результаті вистрілу із рушниці. Окрім Максима, від пострілу травмувалася ще одна дитина - 8-річному хлопчику пробило щоку, його вже теж прооперували.

Експерти встановили, що постріл був здійснений з будинку, що розташовани поруч дитячого майданчика. Поліція виявилапідозрюваного і рушницю в його квартирі, яка стріляє відповідними гладкоствольними мисливськими дробовими патронами. "Коли стріляють таким патроном, ці дробинки розлітаються на дуже велику відстань, їх там є багато, в патроні може бути понад 100", - пояснили в поліції. Саме схожими дробинками було і поранено двох дітей.

Відео Стан хлопчика з Тернополя, який дістав численні вогнестрільні поранення, вдалося стабілізувати

Вперше зміг стати на ноги. Стан 11-річного Максима з Тернополя, який дістав численні вогнестрільні поранення, вдалося стабілізувати. Дитину перевели з реанімації до палати інтенсивної терапії столичного "Охматдиту". У хлопчика поцілили минулого тижня, коли він разом з сестрою катався на санках поблизу місцевої школи. Лікарі нарахували 42 поранення, деякі з них травмували внутрішні органи.  

Стан хлопчика з Тернополя, який дістав численні вогнестрільні поранення, вдалося стабілізувати
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Оксана Руда
Джерело матеріала
loader
loader