Відомій російській акторці заборонили в'їзд до України на три роки
Відомій російській акторці заборонили в'їзд до України на три роки

Відомій російській акторці заборонили в'їзд до України на три роки

Російській акторці Глафірі Тархановій, яка торік відвідувала окупований Крим, а нині прилетіла до України, заборонили в'їзд до України на три роки.

Артистці відмовили у в'їзді прикордонники Борисполя. За даними джерел ТСН, Тарханова брала участь у зніманнях російського серіалу в Криму минулого року. А тепер прямувала літаком зі Стамбула.

Відео Російській акторці, яка відвідувала окупований Крим, заборонили в’їзд в Україну на 3 роки

Нев'їзна на три роки. Російській акторці, яка минулого року відвідувала окупований Крим, а нині прилетіла до України, відмовили у в'їзді прикордонники Борисполя. За даними джерел ТСН, мовиться про Глафіру Тарханову. Вона брала участь у зйомці російського серіалу в Криму минулого року. А тепер прямувала літаком зі Стамбула. Так і не пройшовши паспортного контролю, жінка знову повернулася до Туреччини.  

Російській акторці, яка відвідувала окупований Крим, заборонили в’їзд в Україну на 3 роки
ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Так і не пройшовши паспортного контролю, жінка знову повернулася до Туреччини. Якщо вона ще раз спробує впродовж трьох років потрапити до України - їй загрожує вже значно більший термін заборони на в'їзд.

Нагадаємо, що тиждень тому одразу п'ятьох російських зірок занесли до "чорного списку" Мінкульту. Вони вважаються такими, що створюють загрозу нацбезпеці України.

Автор:
Лянка Богова
Джерело матеріала
loader
loader