Протести на Закарпатті: активісти перекрили дві траси
Протести на Закарпатті: активісти перекрили дві траси

Протести на Закарпатті: активісти перекрили дві траси

Незадоволені тарифами і якістю дороги люди перекривають траси в області.

Сьогодні, 5 лютого, у Закарпатській області активісти перекрили дві траси. У Мукачеві група людей перекрила трасу міжнародного значення Київ-Чоп. Таким чином люди протестую щодо високий тарифів, пише Mukachevo.net.

На виїзді з міста мітингарі перешкоджають руху транспорт. Протестувальники ходять по пішохідному переходу і не пропускають авто. Деякі машини їдуть в об'їзд через місто.

Рух трасою ускладнений.

Ще один протест активісти  влаштували на трасі "Свалява-Довге". Таким чином вони намагаються привернути увагу влади до проблем району, пише "Голос Карпат".

"Ремонт дороги, який провели нещодавно, та на який було виділено чимало коштів, не залишив за собою бажаних результатів", - йдеться у повідомленні.

Місцеві мешканці транслюють протест у соцмережі Facebook.

Водіїв просять завчасно планувати поїздки, щоб не потрапити у затори.

Нанадаємо, Українці продовжують виступати проти підвищення тарифів на комунальні послуги. Містами України 15 січня прокотилася хвиля протестів. Невдоволені люди перекривали дороги, штурмували будівлі та пікетували облради з вимогою знизити тарифи.

Відео У Житомирі охоронці магазину побили безпритульного

У Житомирі охоронці магазину побили чоловіка, який зайшов туди погрітися.  Потерпілого тягнули підлогою й били палицею. Потім випхали на сніг. Інцидент зафільмували очевидці. Чому охорона діяла так жорстоко – дивіться в сюжеті.  

У Житомирі охоронці магазину побили безпритульного
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Оксана Руда
Джерело матеріала
loader
loader