Лукашенко про ситуацію в Білорусі: Якщо не переламаємо ситуацію, підійдемо до війнушки
Лукашенко про ситуацію в Білорусі: Якщо не переламаємо ситуацію, підійдемо до війнушки

Лукашенко про ситуацію в Білорусі: Якщо не переламаємо ситуацію, підійдемо до війнушки

ОлександрЛукашенко заявив про необхідність посилити "роботу з молоддю" для запобігання в майбутньому більш серйозної внутрішньополітичної кризи.

Про це повідомляє агенція БЕЛТА.

"Післявиборчі події показали, що нам треба серйозніше ставитися до навчання нашої молоді, в іншому випадку ми отримаємо дуже великі проблеми в перспективі. Якщо не переламаємо ситуацію, ми підійдемо до війнушки", - заявив Лукашенко.

За його словами, саме тому білорусам треба своїми руками не привести країну до цього хаосу.

Раніше Олександр Лукашенко заявив, що нікого не боїться в Білорусі. Очільник Білорусі заявив, що гостро реагує, коли хтось хоче зруйнувати країну, яку він очолює понад 25 років, і додав, що йому не соромно за свої вчинки. 

Також Лукашенко зізнався, що готовий захищати свою країну на танку, бойовій машині піхоти (БМП) і з автоматом у руках. За його словами, дії влади щодо нейтралізації нібито терористичних груп були спрямовані на захист країни. 

Відео У Мінську, попри снігопад, люди вийшли на акцію протесту проти Лукашенка

Засніжило й сусідню Білорусь. Понад пів тисячі міст та селищ опинилися без світла. У Мінську випало ледь не половина норми місячних опадів. Попри це, білоруси вийшли на чергову акцію протесту. Мітингують невеликими групами у кількох районах. У руках тримають біло-червоні прапори та парасольки. Про акції мінчани тепер домовляються винятково у чатах. Від широкого анонсування місця зустрічі довелося відмовитися, аби уберегтися від посилених загонів силовиків.  

У Мінську, попри снігопад, люди вийшли на акцію протесту проти Лукашенка
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Вус
Джерело матеріала
loader
loader