На Донбасі під час обстрілу бойовиків загинув військовослужбовець
На Донбасі під час обстрілу бойовиків загинув військовослужбовець

На Донбасі під час обстрілу бойовиків загинув військовослужбовець

Увечері четверга, 11 лютого, біля Новомихайлівки Мар’їнського району Донецької області на передовій під час обстрілу бойовиків загинув український військовослужбовець.

Про це повідомило Оперативно-тактичне угруповання "Схід".

"Сьогодні, 11 лютого, близько 20:45 в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Новомихайлівки, збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл наших позицій  з великокаліберного кулемета. Внаслідок обстрілу один із захисників України загинув. На обстріл російсько-окупаційних військ було надано адекватну відповідь. Командування ОТУ висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. На місці події працюють посадові особи бригади та група оперативного реагування військової служби правопорядку ЗС України", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, вранці 11 лютого в районі селища Зайцеве Донецької області від кулі снайпера загинув ще один український військовослужбовець - полтавець Олександр Глушко.

Відео Новини України: український військовий загинув від кулі ворожого снайпера

Втрата на передовій. Від кулі ворожого снайпера зранку загинув наш військовий. Це солдат Олександр Глушко, родом із Полтавської області. Про це повідомили на сторінці Полтавського територіального центру комплектування та соцпідтримки. Військовому було 36 років. За інформацією штабу ООС, прицільний обстріл з боку бойовиків стався поблизу Зайцевого. Один з бійців дістав вогнестрільне поранення. Під час евакуації до шпиталю він помер. Більше про війну на Сході України

Новини України: український військовий загинув від кулі ворожого снайпера
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Ігор Бережанський
Джерело матеріала
loader
loader