Після танців - примари
Після танців - примари

Після танців - примари

Після танців - примари


Творці серіалу «Фосс / Вердон» знімуть новий серіал
Продюсерська компанія New Pictures підписала контракт з творцями серіалу «Фосс / Вердон», згідно з яким вони знімуть серіал за романом Кейт Самерскейл «Привиди Альми Філдінг».
Сценаристка Шарлотта Стаудт і режисер Минки Спіро, який працював також над серіалами «Змова проти Америки» і «Абатство Даунтон», перенесуть на екран реальну історію з привидами, описану в романі.
У 1938 році молода домогосподарка Альма Філдінг починає переживати надприродні події в своєму заміському будинку. Предмети розбиваються, зникають або починають літати, нападаючи на Філдінг і її сім'ю. Репортери бачать все це на власні очі. Це неможливо, але це відбувається. І Альма, здається, знаходиться в центрі ці подій.
Єврейсько-угорський біженець Нандор Фодор починає розслідування, щоб з'ясувати, чи було це містифікацією, примарою або несвідомої боротьбою Альми з прихованою таємницею - і все це на тлі загрози фашизму, яка розростається по всій Європі.
Кейт Самерскейл найбільш відома своїм бестселером «Підозри містера Уічера», який був перетворений в серіал, головні ролі в якому виконали Педді Консідайн і Олівія Коулман.

Алексей Першко 15 лютого 2021
Читайте Кіно-Театр в Google News
Джерело матеріала
loader
loader