Протягом доби бойовики три рази порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики три рази порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики три рази порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 14 лютого, збройні формування Російської Федерації три рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 15 лютого.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Водяного російсько-окупаційні війська вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", біля Новоолександрівки, бойовики відкривали вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

"Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. На обстріли зі сторони противника наші воїни давали адекватну відповідь", - повідомили у зведенні ООС.

У штабі нагадали, що неподалік Новолуганського під час переміщення на позиції внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє військовослужбовців. Обставини інциденту з’ясовують  керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку, яка приїхала на місце.

У ТСН.Ранок повідомили, що сьогодні мають оголосити причини загибелі військових, які підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. На місце екстрено вилетіли міністр оборони та головнодкомандувач збройних сил. Там також 
працюють слідчі Державного бюро розслідувань. На оприлюднених ними фото видно, як на місці загибелі внаслідок вибуху розірвало замерзлу землю.

Відео Новини ООС: сьогодні мають оголосити причини загибелі військових у Донецькій області

Сьогодні мають оголосити причини загибелі військових на Донеччині. Напередодні бійці підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. На місце екстрено вилетіли міністр оборони та головнодкомандувач ЗСУ. Власне, як сталося мінування у нашому тилу, вони і мають сьогодні доповісти президенту. На місці працюють також слідчі Державного бюро розслідувань. Трагедія сталася під Новолуганськом. Загиблих троє. Подробиці – далі.    

Новини ООС: сьогодні мають оголосити причини загибелі військових у Донецькій області
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Як повідомлялося, 14 лютого у Бахмутському районі Донецької області внаслідок підриву на мінізагинули троє українських військових. Серед загиблих капітан Олександр Войтенко (1984 року народження); старший солдат В'ячеслав Олексієнко (1987 року народження); старший солдат Дмитро Мироненко (1994 року народження).

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader