Протягом доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 15 лютого, збройні формування Російської Федерації три рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 16 лютого.

Зазначається, що на більшості ділянок відповідальності частин і підрозділів спостерігалася тиша. Бойових втрат серед українських захисників немає.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Славного бойовики вели неприцільний вогонь в бік українських позицій зі станкового протитанкового гранатомета. Біля Опитного вони задіяли ручний протитанковий гранатомет.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу Світлодарська, російсько-окупаційні війська здійснили обстріли з автоматичного станкового гранатомета та великокаліберного кулемета.

"Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. На обстріли зі сторони противника наші воїни давали адекватну відповідь", - повідомили у штабі. 

Від початку поточної доби, 16 лютого, обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил контрольована українськими воїнами, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Як повідомлялося, 14 лютого у Бахмутському районі Донецької області внаслідок підриву на мінізагинули троє українських військових. Серед загиблих капітан Олександр Войтенко (1984 року народження); старший солдат В'ячеслав Олексієнко (1987 року народження); старший солдат Дмитро Мироненко (1994 року народження).

Відео Новини ООС: сьогодні мають оголосити причини загибелі військових у Донецькій області

Сьогодні мають оголосити причини загибелі військових на Донеччині. Напередодні бійці підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. На місце екстрено вилетіли міністр оборони та головнодкомандувач ЗСУ. Власне, як сталося мінування у нашому тилу, вони і мають сьогодні доповісти президенту. На місці працюють також слідчі Державного бюро розслідувань. Трагедія сталася під Новолуганськом. Загиблих троє. Подробиці – далі.    

Новини ООС: сьогодні мають оголосити причини загибелі військових у Донецькій області
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader