У Чернівецькій області шкільний автобус із дітьми застряг у сніговому заметі
У Чернівецькій області шкільний автобус із дітьми застряг у сніговому заметі

У Чернівецькій області шкільний автобус із дітьми застряг у сніговому заметі

У вівторок вранці, 16 лютого, у селі Черешенька Вижницького району Чернівецької області у сніговому заметі застряг шкільний автобус, який віз 10 учнів на навчання. Автобус із дітьми довелося "визволяти" рятувальникам.

Про це повідомляє ДСНС.

"Уранці 16 лютого допомога рятувальників знадобилася у селі Черешенька Вижницького району. Неподалік цього населеного пункту на переметеній ділянці польової дороги застряг шкільний автобус. Усередині на той момент перебував водій та 10 учнів, котрі саме їхали на навчання у місто Вижниця. Щоб визволити людей на засніженій дорозі на місце події виїхав черговий караул 4 державної пожежно-рятувальної частини міста Вижниця. Рятувальники відбуксирували шкільний автобус з польової дороги на проїжджу частину автошляху, після чого водій продовжив рух самостійно", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що окрім автобусу, допомога рятувальників також знадобилася водієві легкового автомобіля, який застряг на переметеній ділянці дороги та мікроавтобусу, який внаслідок снігових заметів не зміг самостійно продовжити рух автошляхом. Обидва транспортні засоби рятувальники відбуксирували за допомогою спецавтомобіля на безпечну ділянку дороги.

Нагадаємо, у суботу, 13 лютого, у Рівному рятувальники "звільнили" зі снігового замету автомобіль з обладнанням відомого рок-гурту "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ". 

Відео Новини України: у Дніпропетровській області врятували американця, який застряг на бездоріжжі

Заблукав українськими снігами. Американця, який застряг на бездоріжжі, врятували працівники ДСНС у Дніпропетровській області. Громадянин США прилетів до Києва, взяв авто в оренду та поїхав до знайомих у Дніпро. Але навігатор завів мешканця Флориді на геть нерозчищені дороги. Поблизу села Новокалинівка авто просто застрягло у суміші снігу, криги та бруду. Це безлюдна місцина, тож ошелешений громадянин США викликав українську службу порятунку. Рятувальники Криничанського району за допомогою тросу та лопат витягнули авто з пастки, але легковик проїхав десять метрів і знову застряг. Подробиці – далі.  

Новини України: у Дніпропетровській області врятували американця, який застряг на бездоріжжі
ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Ірина Загородня
Джерело матеріала
loader
loader