52-річна Дженніфер Еністон закрутила новий роман – ЗМІ
52-річна Дженніфер Еністон закрутила новий роман – ЗМІ

52-річна Дженніфер Еністон закрутила новий роман – ЗМІ

Американська акторка, зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон закрутила роман.

Схоже, акторка морально відновилася після розлучення 2017 року з Джастіном Теру та поринула у нові стосунки. Про це інсайдер розповів виданню In Touch. Джерело не повідомило імені обранця 52-річної знаменитості, лише розповіло, що у пари багато спільного.

Він приземлений, красивий, він змушує її сміятися і змушує почуватися в безпеці. Вона йому довіряє.
йдеться в повідомленні

Також інсайдер додав, що одна з найкращих рис кавалера Дженніфер полягає в тому, що "він ніколи не був її фанатом та не знайомий з її друзями", що зірку неабияк "освіжає". Крім того, повідомляється, що закохані люблять дивитися фільми, кулінарію та собак.

Зауважимо, Дженніфер Еністон двічі була заміжня. Так, першим чоловіком зірки став голлівудський актор Бред Пітт. Пара була одружена від 2000 по 2005 рік. Незабаром після розриву зірка "Бійцівського клубу" почав зустрічатися з Анджеліною Джолі. За рік Еністон знайшла щастя у стосунках з актором Джастіном Теру, за якого вийшла заміж 2015-го. Втім, шлюб протривав всього 2 роки.

Нагадаємо, не так давно екси Пітт та Еністон розіграли пікантну сцену під час читань комедії. Експодружжя взяло участь у благодійному проєкті.

Автор:
Юлія Каспарова
Джерело матеріала
loader
loader