"Тролінг зрозуміли не всі": в "Укрпошті" пояснили вибір 23 лютого для презентації марок про ЗСУ
"Тролінг зрозуміли не всі": в "Укрпошті" пояснили вибір 23 лютого для презентації марок про ЗСУ

"Тролінг зрозуміли не всі": в "Укрпошті" пояснили вибір 23 лютого для презентації марок про ЗСУ

Презентація нових марок, присвячених армії, була запланована на 23 лютого для того, щоб нагадати всім про ЗСУ та "‎потролити"‎ Російську Федерацію.

"‎Я вирішив призначити запуск другої марки на 23 лютого. Чому? 1) Гарний привід нагадати, що час перегортати сторінку історії і пишатись новою українською армією. І так – це тонкий тролінг сусідів, які, я впевнений, показали б цю марку. 2) Я дійсно хотів привернути увагу до нашої армії, і розумів, що запуск у будь-яку іншу дату буде непомічений"‎, -  написав директор  "Укрпошти"‎ Ігор Смілянський на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, експеримент вдався на 100%, але "тролінг, на жаль, зрозуміли не всі". Він також нагадав, що "Укрпошта" за цей тиждень випускає дві марки, і на ту, що присвячена героям Небесної Сотні в медіа не звернули увагу, хоча її випуск запланований на 19 лютого.

Раніше Міністерство оборони та Генеральний штаб Збройних сил України висловили протест проти обрання "Укрпоштою" 23 лютого датою презентації та погашення поштових марок під назвою "Збройні сили України. Сухопутні війська" і пропонують перенести дату на 14 березня — до Дня українського добровольця. У Міноборони заявили, що дата, обрана для презентації і першого погашення поштових марок Збройні сили України. Сухопутні війська є "відверто недоречною" та не погоджувалася з військовим керівництвом. 

Відео Очільник "Укрпошти" пояснив, чому його зарплата у 200 разів більша за дохід листоноші

Вони зустрілись - звичайні листоноші і очільник "Укрпошти". Усе - після нашумілої інформації про мільйонні прибутки Ігоря Смілянського, які в кілька сотень разів вищі від середньої зарплати поштаря. Чи вважає Смілянський свою платню адекватною, і чи підвищить її своїм підлеглим - у сюжеті. "Укрпошта" за минулий рік отримала 600 млн грн прибутку

Очільник "Укрпошти" пояснив, чому його зарплата у 200 разів більша за дохід листоноші
ТСН. 19:30
  • Facebook 4
  • Twitter 1
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Вус
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader