На передову бойовиків на Донбасі прибув снайперський підрозділ ЗС РФ – розвідка
На передову бойовиків на Донбасі прибув снайперський підрозділ ЗС РФ – розвідка

На передову бойовиків на Донбасі прибув снайперський підрозділ ЗС РФ – розвідка

На Донбасі для посилення передових позицій бойовиків прибув зведений снайперський підрозділ Збройних сил Російської Федерації, озброєний снайперськими комплексами різного калібру російського та іноземного виробництва.

Про це у вівторок, 23 лютого, із посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомила речниця пресслужби відомства Марія Сальнік.

"Командування ЗС РФ продовжує використовувати неконтрольовані Україною ділянки російсько-українського кордону у Донецькій та Луганській областях для підтримання боєздатності оперативного угруповання російських окупаційних військ", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, за даними відомства, від початку цього місяця на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях з РФ завезено понад 2,3 тис. тонн пального.

Водночас, як зазначається, здійснювалась ротація кадрових російських офіцерів на командних посадах з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів.

Нагадаємо, що вночі 23 лютого неподалік селища Зайцеве Донецької області російські найманці обстріляли позиції українських військових із заборонених мінометів. Від поранень один український боєць загинув, ще одного доправили до лікарні з осколковими пораненнями.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Відео Поодинокі постріли лунають на Приазов’ї: ворожі снайпери полюють на українських воїнів

На Приазов’ї ворожі снайпери полюють на українських воїнів. Треба дивитись у небо, бо ворожі дрони скидають гранати. Війна на приморській ділянці фронту нині така перемінлива. Репортаж з передової на Приазов’ї. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Поодинокі постріли лунають на Приазов’ї: ворожі снайпери полюють на українських воїнів
Спецкор
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Віра Хмельницька
Джерело матеріала
loader
loader