В Одесі на ринку затримали злодіїв із сейфом, повним грошей
В Одесі на ринку затримали злодіїв із сейфом, повним грошей

В Одесі на ринку затримали злодіїв із сейфом, повним грошей

Чоловіки виявилися жителями Одеси 20-ти, 23-х та 24-х років.

В Одесі троє молодих чоловіків намагалисявкрастисейф з грошима в одному з приміщень промтоварного ринку.  Один із зловмисників раніше працював у господаря обкраденого приміщення комірником.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Одеської області.

"Зговорившись, один із зловмисників проник у павільйон, пошкодивши вікно на другому поверсі, а двоє його спільників тим часом спостерігали за обстановкою навколо. Крім сейфа, в якому лежали понад півтора мільйона гривень і близько ста вісімдесяти тисяч доларів, правопорушники взяли кілька тисяч гривень з каси, але забрати їх з собою не змогли", - йдеться в повідомленні.

Наразі із затриманими проводяться невідкладні слідчі дії. За скоєне фігурантам загрожує позбавлення волі на термін від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області провалом завершилася відчайдушна спроба втечі серійних крадіїв. Мокрих та змерзлих іноземців затримала поліція. Двох громадян Грузії підозрюють у щонайменше чотирьох крадіжках з будинків у Дніпрі й передмісті. Діяли зухвало. Так, у котеджному містечку просто під камерами нагляду розбили цеглиною скляні двері й винесли великий металевий сейф. Із ним перестрибнули паркан і неподалік розрізали, аби витягти гроші, документи й зброю. 

Автор:
Олена Вус
Джерело матеріала
loader
loader