З КНДР додому: російський дипломат кілометр штовхав дрезину з дітьми і валізами
З КНДР додому: російський дипломат кілометр штовхав дрезину з дітьми і валізами

З КНДР додому: російський дипломат кілометр штовхав дрезину з дітьми і валізами

На дрезині по коліях: у такий спосіб російський дипломат вирішив повернутися з КНДР додому.

Про це розповіли у ТСН.Ранок 26 лютого. 

Відео, як він з дружиною штовхає платформу, де сидять діти і складені валізи, оприлюднило МЗС Росії. Там не повідомляють причину, чому їхній третій секретар посольства Владислав Сорокін вирішив виїхати з Північної Кореї. 

В російському міністерстві наголосили, що КНДР заборонила будь-яке транспортне сполучення з іншими країнами через пандемію коронавірусу. Саме тому дипломату, щоб перейти кордон, довелось полями і лісами близько кілометра штовхати дрезину, поки він не опинився на територіїї Росії - на прикордонній станції Хасан.

"Спочатку 32 години - на поїзді, потім ще дві години на автобусі до кордону і, нарешті, найбільш відповідальний відрізок маршруту - піший перехід на російську сторону. Для цього треба завчасно виготовити візок, поставити його на рейки, розмістити на ньому речі, посадити дітей - і в дорогу", - повідомили у відомстві.

Відео Новини світу: чому російський дипломат на дрезині повертався додому з КНДР

На дрезині по коліях. У такий спосіб російський дипломат вирішив повернутися з КНДР додому. Відео, як він з дружиною штовхає платформу, де сидять діти і складені валізи, оприлюднило МЗС Росії. Там не повідомляють причину, чому їхній третій секретар посольства Владислав Сорокін  вирішив виїхати з Північної Кореї, а лише пояснюють, що КНДР заборонила будь-яке транспортне сполучення з іншими країнами через пандемію. Тож дипломату, щоб перейти кордон, довелось полями і лісами близько кілометра штовхати дрезину, щоб опинитись вдома.  

Новини світу: чому російський дипломат на дрезині повертався додому з КНДР
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader