У Чернівецькій лікарні стався вибух: є загиблі
У Чернівецькій лікарні стався вибух: є загиблі

У Чернівецькій лікарні стався вибух: є загиблі

Надзвичайна ситуація сталася у Чернівцях. Пролунав гучний вибух у міській лікарні №1, де лікують хворих на коронавірусну інфекцію. Про інцидент, що стався на своїй сторінці в Фейсбук повідомила заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталія Гусак.

За наданою інформацією стає відомо, що загинуло двоє людей.

У міській лікарні №1 наразі проходить повна евакуація та переведення хворих до інших відділень і лікарень міста.

Пожежа в лікарні

Правоохоронні органи наразі проводять відповідну роботу, щоб уникнути повторного вибуху і повідомляють, що загоряння відбулося в палаті інфекційного відділення. Пожежу вдалося ліквідувати за 15 хвилин.

Чекаємо на Вас в Telegram та Viber!

У Чернівецькій лікарні стався вибух: є загиблі - Фото 1

Офіційно евакуйовано 20 осіб, що були раніше госпіталізовані та потребували постійного нагляду з боку лікарів. Наразі їм надано всю необхідну допомогу та направлено до інших медичних закладів міста Чернівці.

Наслідки вибуху

Не вдалося врятувати життя двох людей. Інформація про осіб, що загинули поки невідома, але встановлюється правоохоронними органами.

Причини вибуху також невідомі.

На місці працюють правоохоронні органи, вибухотехніки, аварійна служба газу, водоканал і пожежники.

У Чернівецькій лікарні стався вибух: є загиблі - Фото 2

Від пресслужби Державної служби України з надзвичайних ситуацій надійшла інформація, що вибух пролунав близько 13:15. Критична ситуація була на другому поверсі будівлі міської лікарні №1.

Нагадаємо, що 4 лютого не оминула біда Запорізьку обласну інфекційну лікарню. Внаслідок цієї страшної ситуації, тоді загинуло четверо людей, а двоє сильно постраждали.

У ході розслідувань завідувачу господарського відділу було оголошено підозру через неналежне виконання правил пожежної безпеки та правил під час виконання робіт з підвищенню небезпекою.

Полум'я в Запорізькій обласній інфекційній лікарні було такої сили, що потрібно було гасити протягом години. Людей, які знаходилися на апаратах штучної вентиляції легень виносили на руках.

Раніше сайт новин MY.UA писав про Запорізьку пожежу в лікарні, що приймала хворих на коронавірус.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Джерело матеріала
loader
loader