У Харкові помер хворий на коронавірус військовослужбовець
У Харкові помер хворий на коронавірус військовослужбовець

У Харкові помер хворий на коронавірус військовослужбовець

У Харкові помер військовослужбовець, який хворів на коронавірус. Він лікувався у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону.

Про смерь військового повідомили у Командуванні Медичних сил Збройних Сил України.

"Позитивний ПЛР-тест від 22 лютого 2021 року. Не зважаючи на проведену терапію, стан здоров’я хворого погіршився. Проведені реанімаційні заходи бажаного ефекту не дали. Висловлюємо співчуття близьким та рідним", - написали у публікації.

Це вже 47 летальний випадок від ускладнень коронавірусу в ЗСУ.

Зазначається, що станом на  4 березня 2021 року в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19 хворіє 1067 осіб. На ізоляції (у т. ч. самоізоляції) перебувають 272 особи.

Нагадаємо, щоу НАН заявили про різке збільшення кількості смертей від наслідків коронавірусу в Україні. Приріст нових випадків COVID-19 відбувається майже в усіх регіонах України.

Відео Коронавірус в України: минулої доби зафіксували новий стрибок захворюваності

Новий коронавірусний стрибок. 10 057 нових випадків COVID-19 підтвердили в Україні минулої доби. Такого приросту недужих не фіксували від грудня. Понад три тисячі хворих поклали до шпиталів. 194 людей врятувати не змогли. Тим часом за тиждень від початку вакцинації по одній дозі препарату "Ковішилд" отримали 9,5 тисяч українців.    

Коронавірус в України: минулої доби зафіксували новий стрибок захворюваності
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Джерело матеріала
loader
loader