Бойовики продовжують блокувати роботу п'ятьох КПВВ на Донбасі
Бойовики продовжують блокувати роботу п'ятьох КПВВ на Донбасі

Бойовики продовжують блокувати роботу п'ятьох КПВВ на Донбасі

На Сході країни окупанти продовжують блокувати 5 контрольно-пропускних пунктів в'їзду-виїзду. Причина блокування не повідомляється. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

Зазначається, що не можливо пройти і проїхати через КПВВ "Щастя", "Золоте", "Гнутове", "Майорське" та "Мар'їнка". Людей, які хочуть потрапити на підконтрольну Україні територію, сепаратисти примушують займати чергу у списках так званого "міжвідомчого штабу ДНР". За словами прикордонників, зробити це вкрай складно. Минулого тижня через "Станицю Луганську" в обидва напрямки прямувало понад 10 тисяч людей. А через "Новотроїцьке" - 316.

"У нас є ризики незаконного переміщення через лінію розмежування зброї, наркотиків, боєприпасів, засилання на підконтрольну територію агентури противника, а також диверсійно-розвідувальних груп. Готуємось до того, щоб за настання певних умов вийти на державний кордон, взяти його під охорону і забезпечити його оборону", – каже заступник начальника східного регіонального управління Андрій Тишкевич.

Нагадаємо, окупанти на Донбасі хочуть ввести пропуски для перетину КПВВ. Будуть запроваджувати дозвільну процедуру на виїзд осіб із тимчасово окупованих територій.

Джерело матеріала
loader
loader