Бойовики на Донбасі протягом доби обстріляли українські позиції пʼять разів
Бойовики на Донбасі протягом доби обстріляли українські позиції пʼять разів

Бойовики на Донбасі протягом доби обстріляли українські позиції пʼять разів

Сьогоднішня доба в зоні Операції обʼєднених сил минула без втрат

Фото з відкритих джерел

Російські найманці вели вогонь з мінометів, українські військові відкривали вогонь у відповідь

Сьогодні, 7 березня, на Донбасі було зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню з боку російських окупантів. За інформацією пресцентру штабу ООС у Facebook, українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Зазначається, що біля Авдіївки збройні формування Російської Федерації відкрили вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру.

«Наші захисники вогнем у відповідь дали гідну відсіч», – запевнили в штабі.

Вогнева активність сил РФ спостерігалась й неподалік населеного пункту Лебединське. Тут російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь по позиціях ЗСУ з міномета 82-го калібру та зі станкового протитанкового гранатомета.

Біля населеного пункту Опитне, збройні формування Російської Федерації та її найманці вели неприцільний вогонь у бік українських позицій з підствольного гранатомета, а поблизу населеного пункту Південне окупанти здійснили прицільні обстріли з протитанкового ракетного комплексу та стрілецької зброї.

«Бойових втрат серед українських воїнів немає.Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ», – повідомили в пресцентрі.

Сьогодні вранці стало відомо, що окупаційна адміністрація непідконтрольних Україні територій Донбасу без пояснення причин перекрила рух на пʼяти пунктах вʼїзду та виїзду в Донецькій та Луганській областях.

Опитування
Джерело матеріала
loader
loader