Протягом доби бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 8 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації дев’ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 9 березня. 

Поблизу населеного пункту Луганське, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", окупанти за допомогою ручного протитанкового гранатомета здійснили дистанційне мінування території мінами ПОМ-2.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Водяного, що на Приазов’ї, та пісків бойовики відкривали вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Поруч Опитного - з ручного протитанкового гранатомета та автоматичного станкового гранатомета, а у передмісті Золоте-4 – ще й зі стрілецької зброї. У районі селища Лебединське противник обстрілював наші позиції зі станкового протитанкового гранатомета.

У штабі наголосили, що на обстріли противника українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед воїнів немає.

"Збройні формування Російської Федерації та її найманці продовжують систематично ігнорувати підписані 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи додаткові заходи щодо посилення режиму припинення вогню. Метою провокацій було створення напруженості вздовж лінії розмежування, здійснення вогневих провокацій та підтримання російської пропаганди щодо системних порушень режиму припинення вогню з української сторони", - йдеться у зведенні.

Про усі факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Як повідомлялося, провокативний вогонь з кулеметів, робота ворожих снайперів і обстріл позицій збройних сил забороненими мінами. Бойовики наразі активізувались з усіх боків окупованого Донецька. Стріляють вони все частіше вдень, не побоюючись, що ці обстріли зафіксують представники ОБСЄ.

Відео Новини з фронту: бойовики активізувалися з усіх боків окупованого Донецька

Провокативний вогонь з кулеметів, робота ворожих снайперів і обстріл позицій збройних сил забороненими мінами. Бойовики наразі активізувались з усіх боків окупованого Донецька. Стріляють вони все частіше вдень, не побоюючись, що ці обстріли зафіксують представники ОБСЄ. Кулеметні черги в окопах почула і ТСН. Більше - дивіться. Більше про війну на Сході України

Новини з фронту: бойовики активізувалися з усіх боків окупованого Донецька
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader